Lärarutbildning

Vi erbjuder lärarutbildningar där ni får kunskap om metodboxens verktyg, normkritik, rasismen idag och dess historia samt praktiska övningar för att implementera det antirasistiska arbetet i klassrummet.

 

Alla högstadie- och gymnasieskolor i landet kan boka en utbildning där våra professionella processledare kommer till er skola och håller en hel- eller halvdagsutbildning efter era behov. Utbildningen är ett komplement till metodboxen för att ni ska få ut det mesta möjliga av materialet, samt få fördjupande kunskaper om rasism och det anti-rasistiska arbetet i skolan.

Kontakta oss på info@latsta.com eller ring oss på telefonnummer 08-615 05 58.

Priser

Halvdag (3-4 timmar) 7500:-

Heldag (6-8 timmar) 11 000:-

Föreläsning (1-2 timmar) 4000/5000:-

 

Hel- eller halvdagsutbildning?

Både våra hel- eller halvdagsutbildning har liknande upplägg men det skiljer sig ändå åt på flera plan. Under en halvdagsutbildning får ni grundläggande kunskap inom normkritik och antirasism. Vi presenterar metodboxens delar och ger en introduktion till de praktiska verktyg som kan användas i det fortsatta arbetet med eleverna. Under en heldagsutbildning får ni en gedigen genomgång av normkritik och antirasismens olika delar. Teori varvas med övingar från metodboxen för att ge praktisk erfarenhet till de verktyg som senare kan användas i klassrummet.

 


rektor_citat2

 

Ta steget och boka in en utbildning…

…ett steg mot en skola fri från rasism och diskriminering!

larare_citat