Projektverkstad i Malmö #2

Vad kan vi konkret göra för att motverka vardagsrasismen? Vi tror på att hjälpas åt för att många små insatser tillsammans ger en förändring. Men hur? Alla personer som är upp till 25 år är välkomna till projektverkstad tisdagen den 11 november på vårt kontor i Malmö. Det blir mobilisering mot rasism!

Lägg 5 000 kronor på någonting roligt i höst! Det kan vara en känd person som du vill bjuda in, en blogg som du vill starta eller kanske en mindre festival. Projektet kommer att drivas inom ramen för Låt Stå och det främsta kravet är att du kan motivera hur arbetet på något sätt motverkar rasism och diskriminering. Projektet behöver inte vara så stort, varje insats är viktig. Vi hjälper dig gärna under kvällen med att fylla i din projektansökan. Tillsammans kan vi göra mycket!

Tisdagen den 11 november mellan kl. 18.00 – 20.00 träffas vi på Norra Vallgatan 20 i Malmö. Verkstaden leds av Arjumand Aje Carlstein som har lång erfarenhet av att arbeta med projekt. Anmäl dig senast fredagen den 7 november till info@latsta.com. Du är varmt välkommen! Vi bjuder på fika! Hör av dig till oss om du har några frågor. Den 14 oktober hade vi den första projektverkstaden på vårt kontor i Malmö. Intresset var stort och vi gick in några ansökningar under kvällen så nu satsar vi igen!

Låt Stå – Antirasism på schemat erbjuder upp till 5 000 kr som ekonomiskt stöd till projektgrupper som vill genomföra antirasistiska projekt. Vi har en begränsad summa att fördela. Skicka in din ansökan här!

lat sta

Postat: 20 oktober, 2014

Kommentarer (0)