Kom och träffa oss under Bokmässan

Under Bokmässan i Göteborg den 25-28 september medverkar vi såklart. Vi kommer att stå vid PeaceWorks bord på Internationella Torget.

PeaceWorks deltar för att leda en workshop och sprida information om aktuella utbildningsprojekt. På plats under mässan träffar ni representanter från oss på Låt Stå och projektet Koll På Läget. Vi riktar oss med dessa projekt främst till skolpersonal och ungdomar som vill lära sig mer om antirasism och global rättvisa.

Har du koll på läget?

En workshop inom ramen för Koll På Läget anordnas under torsdagen mellan kl. 12.20 – 12.40 på Internationella Torgets Stora Scen under ledning av Petter Gustafsson. Koll på Läget handlar om hur man skapar fred genom interkulturella möten. Missa inte det!

På plats har vi även projektledaren för Låt Stå – Antirasism på schemat Niklas Andersson som svarar på alla dina frågor om utbildningsprojektet som finns till för att främja antirasismen hos våra ungdomar i skolan. Kom förbi och titta på vårt mterial!

Under Bokmässan hittar ni oss på Internationella Torget i H-hallen, Monter H01:05. Vi är en av 55 organisationer från civilsamhället som ställer ut på Internationella Torget. Bokmässan i Göteborg genomförs i år för 30:e gången.

Kom gärna förbi och hälsa på oss!

Om du inte har möjlighet att besöka mässan kommer vi att uppdatera Låt Stås kanaler på Facebook, Twitter och Instagram där du hemskt gärna får följa oss.

Hoppas vi ses!

Postat: 24 september, 2014

Kommentarer (0)